HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Regler for =ESF=

Go down 
AuthorMessage
Wolfie

avatar

Number of posts : 341
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Regler for =ESF=   Sat Dec 20, 2008 12:14 pm

Disse reglene skal følges av hver eneste Elite Sirius Fighters Clan. Hvis ikke, du vil bli straffet etter hvilken regel du brøt, dette kan inkludere utestenging fra Elite Sirius Fighters Clan


1 - INGEN JUKSING Dette er en veldig viktig regel (en av de viktigste). Juksing beviser at du er kongen av NOOBS. Konsekvensene vil være drastiske, du vil bli UTESTENGT fra forumet, KASTET ut fra =ESF= og selvfølgelig rapportert til Void administratorer og UTESTENGT der også.

2 - Respekter andre spillere og server teamet.

3 - IKKE åpne ild på spillere under LEVEL 30. De er sikkert ny på serveren og =ESF= ledelsen ser ikke noen grunn til å skyte på de, de har sikkert et svakt skip og kanskje er de helt ny til FL. OBS : Denne regelen gjelder ikke hvis den andre spilleren angriper deg.

4 - IKKE REGEN i pvp. utkasting av =ESF= kan være straffen. Denne regelen angår ikke =ESF= NPC killers siden det og er en del av spillet.

5 - INGEN KLAGING hvis du ble slått i pvp, bare ti still og slåss til du vinner. Etter en advarsel, blir utkasting av =ESF= straffen.
Denne regelen er direkte linket til Regel 11

6 - INGEN KRANGLING for noen grunn, uansett kanal og heller ikke på forum. hvis du har ett problem med noen, rapporter til oss. Etter noen få advarsler blir du kastet ut.
Denne regelen er direkte linket til Regel 11

7 - IKKE OVERKILL , skyte ned samme person om igjen flere ganger på rad er ikke noe ære i, hvis du klarer å ta målet ditt, la det være.
OBS : hvis målet ditt fortsetter å angripe, har du lov til overkill.

8 - MULTICLANNING ER FORBUDT ellers blir du kastet ut.
OBS : Du har lov å eie R , X or H - men forbered deg på å bli jaktet på av oss.

10 - RESPEKTER hver eneste medlem av =ESF= sien våre Ranks er ikke til å vise disrespekt men det er bare for FERDIGHETER , så hver =ESF= medlem er lik og får samme behandling som de andre - hver medlem er viktig , RESPEKTER alle som ikke er medlem av =ESF=, fiende eller ikke, RESPEKTER dem ingame og på forum.
Denne regelen er direkte linker til Regel 5 og Regel 6

11 - ALLE handlinger som dårlig oppførsel i system chat som blir gjort av våre medlemmer (unntatt medlemmene autorisert til å erklære krig, co-ledere og ledere) som utløser en clan krig vil bli kastet ut fra =ESF= UMIDDELBART

12 - Vi var nødt til å lage denne regelen fra kjipe ting som allerede har hendt. Fra nå av er det Radio Kutt, du har IKKE lov å chatte i krig med noen utenom allierte. Når DU IKKE ER I KRIG , kan du snakke med nøytrale , venner og allierte åpent og hvis du vil kan du også med fiendene , snakk fint.
Denne regelen er direkte linket til Regel 5 og Regel 6

13- DU MÅ sjekke forumet fra tid til annen. De som ikke sjekker vil bli kastet ut. Etter 14 dagers inaktivitet på forumet, vil du få en pm som advarsel, hvis du ikke sjekker forumet før 14 dager etter det, så vil brukeren bli slettet og du blir kastet ut. Du er nødt til å sjekke forumet og svare hvis hvis du er en aktiv medlem av =ESF=.

14 - Hvis du har fått lov til å bli med i =ESF= og lage en char, så må det se slik ut ----> =ESF=RANK*NICK , For eksempel , =ESF=ALPHA*XENON , Og alle nick bokstaver og and Rank bokstaver skal være store bokstaver...

15 - Etter siste hendelser, er vi nødt til å flytte denne regelen fra forum hjelpelinjer til regler. UTESPERRING er å vente etter dårlig bruk av språk på =ESF= forum.

16 - Ha det gøy med å skyte ned fiendene dine

REGLENE BLIR OPPDATERT FRA TID TIL ANNEN, HVILKET BETYR AT DU MÅ SJEKKE FRA TID TIL ANNEN

Clan Founder
XENON

Oversatt av WoLFíE


Last edited by Wolfie on Sat Dec 20, 2008 11:50 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
 
Regler for =ESF=
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Elite Sirius Fighters :: ESF International Forums :: ESF Norsk-
Jump to: